Чи подобається вам наш новий сайт?

Так! - 74%
Ні. - 7.2%
Краще ніж було. - 6.7%
Не зовсім. - 2.2%
Верніть старий сайт! - 2.2%
Не знаю. - 7.6%

Всього прийняли участь в опитуванні: 223
Голосування закінчене ...: Листопад 13, 2014

ministry

vobu.com.ua

Згідно плану роботи коледжу з 10.03.2021 р. по 19.03.2021 р. проходила декада циклової комісії природничо-математичних та комп’ютерних дисциплін.

При проведенні заходів викладачі використовували онлайн-технології та платформи дистанційного навчання.

10 березня відбувся позааудиторний захід, де студенти перших курсів під керівництвом викладача Маник І.Т. презентували дослідницькі проекти з хімії на тему «Медіаграмотність та практична хімія». На основі знайдених матеріалів в інформаційному просторі про продукти харчування (борошно, кока-кола, банани та інші), про ГМО та нітрати, про маркетологічні трюки різних товарів споживання, студенти аналізували і розкрили хімічну суть інформаційних маніпуляцій різних джерел. Результатом проведеної роботи було видавництво збірника інформаційних матеріалів «Медіаосвіта на заняттях з хімії», метою якого є поповнення його практичним матеріалом по маніпуляціях в інформаційному просторі, що сприятиме розвитку медіаграмотності студентів.

11 березня викладачем Фучинською Н.Я. була проведена виховна година на тему «Безпечний інтернет» на якій студенти поглибили знання про безпечність інтернету та соціальних мереж, що сприяє обізнаності студентів про небезпеки, які існують в інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання.

12 березня серед студентів перших курсів викладачем Гаврилюк О.В. було проведено географічний брейн-ринг на тему: «Галопом по Європах». Цьогорічними переможцями стали студенти групи ОРТ-11, які виявили глибокі знання в соціально-економічній сфері країн Європи.

15 березня відбулася конференція «Права споживачів: Знай! Відстоюй! Навчай!» у якій взяла участь студентка групи ОРТ-31 Бирчак Іванна з доповіддю: «Безпечна покупка товарів в інтернеті: 12 етапів перевірки інтернет магазину». У доповіді були висвітлені ризики споживачів у сфері e-commerce та шляхи їх запобігання. Підготував студентку до участі у конференції викладач Ратушняк В.П.

17 березня викладач Масловський О.О. провів студентську конференцію з астрономії «Українці – творці ракетно-космічної техніки». Участь у конференції взяли студенти перших і других курсів. Під час конференції студенти розглянули вклад вчених-українців у розвиток і підкорення космосу.

19 березня серед студентів перших курсів проходило тестування із застосуванням онлайн-технологій із одержанням персональних сертифікатів «Математика – гімнастика розуму», яке підготували і провели викладачі Лугова Л.Б. та Данилишин С.Б. Переможцями тестування стали: Пітиляк Марія (група ОРТ-11) – І місце, Климюк Богдана (група Фк-11) – ІІ місце та Кучерян Владислав (група К-11) – ІІІ місце.

Також викладачами циклової комісії проведено предметні олімпіади, а саме:

11 березня викладачем Маник І.Т. серед студентів перших курсів була проведена олімпіада з хімії. Переможцями І туру олімпіади стали:

Римарук Любов (група ОГГ-11) – перше місце;

Зеленевич Анастасія (група Фк-11) – друге місце;

Слюсарчук Катерина (група ОГГ-11) – друге місце;

Климюк Богдана (група Фк-11) – третє місце.

15 березня викладачем Масловським О.О. серед студентів перших курсів була проведена олімпіада з фізики. Переможцями І туру олімпіади стали: Кравчук Вікторія (група К-11) – перше місце; Пітиляк Марія (група ОРТ-11) – друге місце; Присяжнюк Владислав (група П-11) – третє місце. 15 березня викладачами Фучинською Н.Я. та Ратушняком В.П. серед студентів других курсів була проведена олімпіада з інформатики. Переможцями І туру олімпіади стали:

Мінюк Роман(група П-21) – перше місце;

Романюк Ангеліна (група ОРТ-21) – друге місце;

Матійчук Наталія (група ОРТ-21) – друге місце;

Германюк Лілія (група ОРТ-21) – третє місце.

16 березня викладачами Боєчко Л.В., Маник І.Т. та Процюк О.Я. серед студентів перших курсів була проведена олімпіада з біології. Переможцями І туру олімпіади стали:

Римарук Любов (група ОГГ-11) – перше місце;

Трачук Людмила (група Фк-11) – друге місце;

Климюк Христина (група Фк-11) – третє місце.

18 березня викладачами Луговою Л.Б. та Данилишин С.Б. серед студентів перших курсів була проведена олімпіада з математики. Переможцями І туру олімпіади стали:

Слюсарчук Катерина (група ОГГ-11) – перше місце;

Пітиляк Марія (група ОРТ-11) – друге місце;

Миронюк Андрій (група П-11) – друге місце;

Климюк Христина (група Фк-11) – третє місце;

Климюк Богдана (група Фк-11) – третє місце;

Кравчук Вікторія (група К-11) – третє місце.

 

 

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.78 [9 Голоса (ов)]