Чи подобається вам наш новий сайт?

Так! - 74%
Ні. - 7.2%
Краще ніж було. - 6.7%
Не зовсім. - 2.2%
Верніть старий сайт! - 2.2%
Не знаю. - 7.6%

Всього прийняли участь в опитуванні: 223
Голосування закінчене ...: Листопад 13, 2014

ministry

vobu.com.ua

23 квітня 2019 року у читальному залі Коломийської центральної районної бібліотеки студенти коледжу взяли участь у презентації книжки поезії та історій Христини Федор «Почуття в стилі НЮ».

Збірка вирізняється оригінальною структурою та змістом: поезія гармонійно переплітається із прозою та епіграфами-висловлюваннями видатних діячів. Золотою ниткою проходить тема любові: до навколишнього світу, до людей, до коханого. Лірична героїня Христини Федор виткана з найщиріших почуттів, не боїться помилятися і розчаровуватись, прагне нести натхнення і щирість.

Авторка ділилась своїми світовідчуттями, читала твори, розповіла про ідею та наповнення збірки, а також майбутніми творчими задумами. Одночасно репрезентувала і свою першу збірку «Осінній кави аромат і екстра чорний шоколад».

Голова Коломийської районної ради Роман Дячук розповів про щире захоплення творчістю молодих авторів, побажав Христині Федор нових творчих досягнень. Традиційно, на зустріч з авторкою були запрошені літератори Коломийщини: Іван Війтенко, Володимир Франкевич, Микола Гаєвий, Ярослав Ясінський, директор Коломийської центральної районної бібліотеки Наталія Тарновецька висловили свою думку про збірку та щирі побажання досягнути творчих висот. До привітань приєднались рідні та шанувальники творчості Христини Федор. Презентацію підготувала та провела бібліотекар відділу обслуговування районної бібліотеки Ганна Біленчук.

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [2 Голоса (ов)]