Чи подобається вам наш новий сайт?

Так! - 74%
Ні. - 7.2%
Краще ніж було. - 6.7%
Не зовсім. - 2.2%
Верніть старий сайт! - 2.2%
Не знаю. - 7.6%

Всього прийняли участь в опитуванні: 223
Голосування закінчене ...: Листопад 13, 2014

ministry

vobu.com.ua

22 лютого 2018 року з предметів хімія та географія проведено брейн-ринг на тему: «Світ навколо нас» студентів I курсів спеціальностей «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування», «Право», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво,торгівля та біржова діяльність» в Коломийському економіко-правовому коледжі.

Участь студетів у підготовці позааудиторних заходах відкриває широкі можливості для формування практичних навичок роботи з різноманітними джерелами знань - картою, книгою, Інтернетом тощо. Спільна творча робота зближує студентів та викладачів, сприяє формуванню справжнього колективу однодумців. Захід був спрямований на виховання цілеспрямованості, колективізму, наполегливості у досягненні поставленої мети.

Мета: поглибити інтерес студентів до навчальних предметів; виховувати в них почуття колективізму, уміння працювати спільно в команді; розвивати пізнавальну активність та логічне мислення в ході гри.

Брейн-ринг виявився насиченим, цікавим, довів, що природничо-математичні науки корисні у сучасному світі і захоплюють своїми цікавими фактами та відкриттями.

Організаторами заходу були викладачі циклової комісії природничо-математичних дисциплін Маник Ірина Тарасівна та Гаврилюк Оксана Вікторівна.

ФОТОЗВІТ:

I місце – група Фк -11, II місце – група ОРТ -11, III місце – група П -11

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [2 Голоса (ов)]