Чи подобається вам наш новий сайт?

Так! - 74%
Ні. - 7.2%
Краще ніж було. - 6.7%
Не зовсім. - 2.2%
Верніть старий сайт! - 2.2%
Не знаю. - 7.6%

Всього прийняли участь в опитуванні: 223
Голосування закінчене ...: Листопад 13, 2014

ministry

vobu.com.ua

Згідно плану роботи коледжу з 12.02.2018 р. по 23.02.2018 р. проходила декада циклової комісії природничо-математичних дисциплін.

Участь студетів у підготовці позааудиторних заходів відкриває широкі можливості для формування практичних навичок роботи з різноманітними джерелами знань - картою, книгою, інтернетом, тощо. Спільна творча робота зближує студентів та викладачів, сприяє формуванню справжнього колективу однодумців.

22 лютого 2018 року з предметів хімія та географія проведено брейн-ринг на тему: «Світ навколо нас» в якому взяли участь студенти I курсів спеціальностей «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування», «Право», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Захід був спрямований на виховання цілеспрямованості, колективізму, наполегливості у досягненні поставленої мети. Брейн-ринг підготували та провели викладачі Гаврилюк О.В. та Маник І.Т.

Позааудиторний захід «Година фізичного експерименту» серед студентів загальноосвітньої підготовки для закріплення знань студентів, а також отримання позапрограмних знань і цікавих фактів з предмета фізика підготував Масловський О.О.

Позааудиторний захід за результатами науково-пошукової роботи студентів на тему «Від батька й до сина» (Андрій Чайковський – Микола Чайковський) підготували викладачі Данилишин С.Б. та Лугова Л.Б., де студенти ознайомились з життям та діяльністю видатного українського математика з заходу Миколою Чайковським, визначним педагогом, людиною працелюбності, відповідальності перед суспільством, який деякий час проживав у Коломиї, а також з життям та діяльністю його батька – видатного юриста Андрія Чайковського.

Також викладачами Масловським О.О., Маник І.Т., Луговою Л.Б., Данилишин С.Б., Осачук Н.І. серед студентів перших курсів були проведені олімпіади з фізики, хімії біології та математики. Переможцями І туру олімпіад стали: з математики – студентка групи П-11 Драганчук Юлія Русланівна; з хімії – студент групи Фк-11 Козарук Михайло Михайлович; з біології – студентка групи П-11 Костюк Ірина Романівна з фізики – студент групи Фк-11 Козарук Михайло Михайлович. Студенти-переможці І туру олімпіад візьмуть участь в обласних предметних олімпіадах.

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [4 Голоса (ов)]