Увійти Реєстрація

Увійти

ministry

knteu

vobu.com.ua

vinton          Очолює відділення ВІНТОНЯК Оксана Василівна, кандидат філологічних наук, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. 
      Враховуючи перспективи подальшого розвитку Прикарпаття як краю туризму та вдосконалення сфери обслуговування в цьому регіоні, Коломийський економіко-правовий коледж Київського національного торговельно-економічного університету здійснює комплексну підготовку фахівців з спеціальності 5.14010101 «Готельне обслуговування» та 5.14010102 «Ресторанне обслуговування» за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст на базі базової загальної освіти.
      Підготовка спеціалістів з даних спеціальностей здійснюється до нових вимог та міжнародних стандартів, щодо організації та удосконалення обслуговування в об’єктах туристичної інфраструктури, закладах ресторанного господарства та торгівлі, а саме:
      5.14010101 «Готельне обслуговування» - готує:
      - адміністратора готелю (туркомплексу) та ресторанів;
      - оператора автоматизованого розрахунку;
      - організатора роботи з кадрами та господарською діяльністю;
      - інспектора з контролю якості послуг;
      - фахівця з організації зеленого туризму;
      - фахівця з гостинності в місцях розміщення (готелі, туркомплекси);
      - консультанта з подорожей;
      - організатора дозвілля
      5.1410102 «Ресторанне обслуговування» готує:
      - менеджера торгового залу;
      - менеджера ресторану, кафе, бару;
      - інспектора з контролю якості послуг;
      - інспектора з організаційних питань;
      - адміністратора ресторанного господарства і торгівлі;
      - спеціаліста маркетингової та комерційної діяльності;
      - спеціаліста з очолення підрозділів малого та середнього бізнесу.
      5.03051001 «Товарознавство та комерційна діяльність» - готує:
      - молодших фахівців в галузі фінансів та торгівлі;
      - товарознавців;
      - технічних та торговельних представників;
      - брокерів з купівлі-продажу товарів;
      - агентів з клірингу (обмінних товарних операцій) та експедиції, агентів комерційних, агентів торговельних.
      На відділенні функціонує 3 циклові комісії: 
      - готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; 
      - товарознавства;
      - соціально-гуманітарних дисциплін.
 Для спеціальності Готельне обслуговування освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст термін навчання на базі базової середньої освіти 3 р. 5 м. 
      Для спеціальності Ресторанне обслуговування освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст термін навчання на базі базової середньої освіти 3 р.
      Випускники мають можливість продовжувати навчання на пільгових умовах в Київському національному торговельно-економічному університеті, Чернівецькому торговельно-економічному інституті або в коледжі при навчально-консультативному центрі Київського національного торговельно-економічного університету для одержання рівня «спеціаліст», «магістр».
     Продовження навчання за ступеневою освітою здійснюється без подання сертифіката Українського центру оцінювання якісної освіти.
     Надаємо якісну повну загальну середню освіту (свідоцтво про атестацію від 29.05.2006 року №091000 визнано атестованим за статусом загальноосвітньої школи ІІІ ступеня, рівень - "атестовано з відзнакою").
     На відділенні функціонує 2 циклові комісії:
      - циклова комісія готельно-ресторанного та туристичного бізнесу;
      - циклова комісія економічних дисциплін.
      Організація навчального процесу відділення менеджменту готельно-ресторанної діяльності здійснюється за новітніми методиками та технологіями із урахуванням особливостей кожної дисципліни: розробленні та впровадженні ділових ігор, володіння студентів двома іноземними мовами, використанні комп’ютерних версій нового покоління, електронних підручників, навчально-методичного забезпечення дисциплін.
vidmen3 vidmen4 vidmen7 vidmen8 vidmen1
      На відділенні працює віртуально-тренінговий готельний комплекс «Перлина Коломийщини», віртуально-туристична фірма «Мандри», віртуально-тренінгова лабораторія «Ресторан», «Студентські пиріжки», де студенти мають змогу засвоювати практичні навички якісної професійної майстерності з урахуванням потреб іноземного та вітчизняного споживача.
      Для розвитку творчих здібностей студентів викладачами відділення проводиться науково-дослідницька робота. vidmen5Це дає змогу приймати участь в тематичних студентських наукових конференціях, які проводяться на рівні коледжу, міста, регіону. Зокрема, регіональна студентська конференція «Молодь та перспективи розвитку малого бізнесу», «Зелений туризм в Карпатах». Студенти відділення активні учасники Міжнародного конкурсу з актуальних питань менеджменту туристичної індустрії (м. Харків), Всеукраїнського конкурсу «Молода економіка», Всеукраїнської універсіади з іноземної мови, міжрегіональної науково-практичної конференції з готельно-ресторанного та туристичного бізнесу «Актуальні проблеми національно-державного відродження України».
vidmen6vidmen2      Майбутні випускники вже сьогодні мають пропозиції по працевлаштуванню від туристично-оздоровчих комплексів "Буковель", "Карпати", карпатський стандарт "Авангрд"; ряду готельно-ресторанних комплексів "Писанка", "Коломия", "Станіславський"; мережі супермаркетів "Фокстрот", "Гостинний дім", "555 ТМ", а також підприємств і організацій торгівлі та громадського харчування. 
      Крім того, випускники мають можливість продовжувати навчання на пільгових умовах в Київському національному торговельно-економічному університеті, Чернівецькому торговельно-економічному інституті або в коледжі при навчально-консультативному центрі Київського національного торговельно-економічного університету для одержання рівня «спеціаліст», «магістр», Познанській академії готельного бізнесу та громадського харчування (Польща).
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 [10 Голос (ів)]