З 3 по 7 лютого в рамках тижня циклової комісії готельно-ресторанного та туристичного бізнесу викладачами було організовано та проведено відкрите засідання гуртка «HoReCa» на тему «Світ на тарілці» (Кучерян Т.І.), виїзне заняття в заклади розміщення та харчування ТК «Буковель»: шале «Буковель», ресторан «Salo», котеджне містечко «Westhills», апарт-готель «Hvoya», бар «Veranda» (Басараб Л.А., Кучерян Т.І.), майстер-клас з нагоди Міжнародного дня бармена з приготування глінтвейну та холодних закусок (Басараб Л.А., Гаврилова Е.П.). Cвої здобутки в науково-пошуковій роботі студенти презентували на студентській конференції-презентації «Сфера послуг ХХІ ст.» та студентській науково-практичній конференції «Актуальні аспекти розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в умовах глобалізації та діджиталізації» (Басараб Л.А., Кучерян Т.І., Юр’як Р.І.)

Впродовж тижня студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали змогу проявити себе в позааудиторній, науково-пошуковій, організаційній роботах та поспілкуватися з керуючими і адміністраторами провідних закладів сфери обслуговування.

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]