12 квітня викладачі Кучерян Т.І. та Лаптєва Л.О. провели виїзне заняття для студентів 2 курсу спеціальностей «Ресторанне обслуговування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на базі навчально-тренінгового центру заводу «Leoni» м. Коломия .

Керівник відділу персоналу провела змістовну екскурсію підприємством, в результаті якої студенти мали змогу ознайомитися з особливостями харчування зосередженого контингенту споживачів, формуванням циклічного меню комплексних обідів з врахуванням раціону харчування; з’ясували можливості створення і ефективного функціонування систем якості при проектуванні, виробництві, експлуатації продукції і наданні послуг.

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [4 Голос (ів)]