З 5 по 10 лютого з нагоди святкування Міжнародного дня бармена та тижня циклової комісії готельно-ресторанного та туристичного бізнесу було проведено конференцію-презентацію «Реалії готельно-ресторанного бізнесу», на якій студенти проаналізували стан закладів розміщення та харчування міста, надали пропозиції щодо покращення якості надання послуг.

Ділилися секретами успіху працівники закладів харчування, випускники коледжу: Світлана Мельник-Несторак, (адміністратор готелю Hampton Inn Boston-Natick Hotel США), Христина Винничук, (працівник служби харчування мережевого готелю «Marriott», Чехія), Тарас Вербіщук (менеджер ресторану Lique Waterfront Restaurant Miami. США), Михайло Зварич, (бригадир офіціантів кафе-піцерії «Даніель») на круглому столі зі студентами 2-их курсів «Сходинки професійної кар’єри».

Проведено диспут на тему «Інновації, тренди та проблеми формування туристичного продукту для готельно-ресторанних комплексів Коломийщини», за участі спеціаліста центру туризму та дозвілля м.Коломия, відкрите семінарське заняття з організації обслуговування на тему «Особливості обслуговування іноземних туристів» (викладач Кучерян Т.І.), студентську науково-практичну конференцію «Конкурентоспроможність закладів сфери обслуговування Карпатського регіону», відкрите засідання гуртка «HoReCa» на тему «Естетика їжі».

1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]